Tuča uživo u emisiji:Ukrajinac pobesneo zbog optužbi VIDEO

Izvor: B92, 23.Feb.2018, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča uživo u emisiji:Ukrajinac pobesneo zbog optužbi VIDEO

Moskva -- U političkoj emisiji na ruskoj televiziji NTV izbila tuča uživo u direktnom programu. Fizički se obračunali ukrajinski politički komentator i voditelj emisije.

Do sukoba, prvo verbalnog, a potom i fizičkog, došlo je nakon rasprave o situaciji u istočnoj Ukrajini.

Prvo je verbalni “rat” počeo između ukrajinskog politikologa Dmitrija Suvorova i gosta, za kojeg Sputnjik piše da je nemački političar Andreas Maurer.

Maurer je naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da su napadi koji traju na istoku Ukrajine, u Donbasu, odneli živote 200 dece. Suvorov je to demantovao i tražio relevantne fotografije kao dokaze.

U nameri da smiri Suvorova, voditelj Andrej Norkin pokušao je da ga uhvati za rame, na šta je Ukrajinac žestoko reagovao, te je nastala tuča u kojoj je učestvovalo nekoliko ljudi, prenosi “Sputnjik”.

"Čitam mnogo komentara o tome kako su me pretukli, navodno. Smešno je kad čitam navode da je Norkin prebio Suvorova, jasno se vidi da je on krenuo ka meni i napao me, ali ja sam krenuo u kontranapad, ali su me sprečili. Nekoliko ljudi protiv jednog - tipičan ruski svet. Ne mogu da kažem da sam pobedio, ali nisam ni izgubio", napisao je Suvorov na Fejsbuku.

Vojni sukob u Ukrajini počeo je još 2014, a u februaru 2015. sukobljene strane potpisale su Minski sporazum, ali situacija je i dalje pod tenzijama, s obzirom na to da obe strane optužuju jedna drugu za kršenje primirja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) VODITELJ I GOST UKRSTILI PESNICE: Neočekivana tuča na tuskoj televiziji povodom Ukrajine

Izvor: Kurir, 23.Feb.2018

U političkoj emisiji na ruskoj televiziji NTV došlo je do tuče uživo u programu. Fizički su se obračunali ukrajinski politički komentator i voditelj emisije

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.