Sukob u Ukrajini stavlja Zvezdu u težak položaj, kakav je zvaničan stav kluba?

Izvor: OkRadio.rs, 01.Mar.2022, 13:38

Sukob u Ukrajini stavlja Zvezdu u težak položaj, kakav je zvaničan stav kluba?

Zvezdan Terzić se dotakao brojnih tema, govorio je o fudbalskim stvarima nakon trijumfa u derbiju, ali i o ne tako dobrim dešavanjima u Ukrajini. Sukob između Rusije i Ukrajine doneo je brojne sportske sankcije ruskim klubovima i takmičarima, a posebno je zanimljiv i status Crvene zvezde koja za generalnog sponzora ima rusku kompaniju Gasprom sa kojim je Šalke već raskinuo saradnju.   Hoće li UEFA reagovati i zahtevati od Zvezde da učini slično i skine logo sa dresa?   "Nismo dobili takav zahtev i iskreno se nadam da do toga neće doći. To bi bio sulud zahtev. Kompanija Gasprom je uz Crvenoj zvezdi od 2010....
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Gasprom

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Terzić: "Gazprom" je bio uz klub i kada nam je pretio ključ u bravu

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Mar.2022

Nismo dobili zahtev da skinemo natpis "Gazprom" sa dresa i iskreno se nadam da do toga neće doći. To bi bio sulud zahtev, rekao je Zvezdan Terzić, generalni direktor FK Crvena zvezda komentarišući mogućnost da UEFA od "crveno-bijelih" traži da skinu logo generalnog sponzora sa dresa kada ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.