Snažna detonacija u centru Kijeva: Eksplodirao auto, IMA POGINULIH (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2017, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snažna detonacija u centru Kijeva: Eksplodirao auto, IMA POGINULIH (FOTO/VIDEO)

Automobil je potpuno uništen

U centru Kijeva, nedaleko od Trga Besarabija, eksplodirao je automobil, jedan muškarac je poginuo, a jedna žena je teško ranjena.

, a još jedno vozilo je oštećeno. U automobilu je bila žena koja je prevezena u bolnicu, navode ukrajinski mediji.

🇺🇦 BREAKING: Reports of a car bomb explosion in Ukraine's capital Kiev. At least one dead, several others injured. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/nSBiLryEoG

— Keith Walker (@KeithWalkerNews) September 8, 2017

- Eksplozija je bila vrlo jaka, bili smo malo dalje u drugom automobilu i osetili smo udarni talas… ranjenu devojku su prevezli u bolnicu - naveo je dopisnik televizijskog kanala "Ukrajina 112" koji je bio na licu mesta.

Car explosion in Kiev. One man dies. pic.twitter.com/YIs65G6zBs

— Russian Market (@russian_market) September 8, 2017

Prema navodima očevidaca, pored žene, u automobilu je bilo dete koje nije povređeno. U automobilu su takođe videli i telo poginulog muškarca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Snažna detonacija potresla centar Kijeva, ima poginulih (FOTO/VIDEO)

Izvor: BKTV News, 08.Sep.2017

Ne zna se kolika je šteta!..U centru Kijeva, nedaleko od Trga Besarabija, eksplodirao je automobil, jedan muškarac je poginuo, a jedna žena je teško ranjena...TRAGEDIJA: Vojnik poginuo u eksploziji na poligonu..Automobil je potpuno uništen, a još jedno vozilo je oštećeno. U automobilu je bila...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.