Izvor: Blic, 01.Feb.2023, 13:41

"NE POSTOJI ČOVEK U SRBIJI KOJI JE OBRADOVAN TIM PLANOM" Vučić o Kosovu: Bilo bi dobro da postignemo što je moguće VEĆE JEDINSTVO, ali ne verujem (VIDEO)

Ne verujem da može biti sloge po pitanju Kosova. Mi živimo u demokratskom režimu, i to je prirodno da ljudi ne budu saglasni. Nije prirodno da se ne razumemo kada su ključni nacionalni zadaci pred nama i kada se nalazimo u vremenu koje je najteže za Evropu od Drugog svetskog rata, a za nas od devedesetih, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Bilo bi dobro da postignemo značajno jedinstvo na sednici Skupštine o KiM, ali ne verujem

Izvor: RTS, 01.Feb.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da bi bilo dobro da se na sutrašnjoj sednici Skupštine Srbije o KiM postigne što veće jedinstvo, ali da u to ne veruje. . Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanje li će na sutrašnjoj sednici Skupštine Srbije o KiM...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.