Izvor: Blic, 30.Sep.2022, 09:22

STRAVIČAN NAPAD U ZAPOROŽJU Rusi gađali humanitarni konvoj, VELIKI BROJ ŽRTAVA

Najmanje 23 osobe su poginule, a 28 je ranjeno u ruskom raketnom udaru na civilni humanitarni konvoj na izlazu iz Zaporožja na jugu Ukrajine, saopštio je regionalni guverner Oleksandar Staruh, prenosi Rojters.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukrajinski zvaničnik: Najmanje 23 civila ubijeno u ruskom napadu u Zaporožju

Izvor: Danas, 30.Sep.2022

Najmanje 23 civila je danas ubijeno u napadu ruskih snaga u regionu Zaporožja, na jugu Ukrajine, izjavio je regionalni guverner Oleksander Staruh.

Nastavak na Danas...

Najmanje 25 ubijenih u ruskom raketnom napadu, izjavio ukrajinski zvaničnik

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Sep.2022

Najmanje 25 osobe su poginule, a 50 ranjeno u ruskom raketnom udaru na konvoj civilnih vozila na periferiji južnog ukrajinskog grada Zaporožja, rekao je regionalni guverner. Napad je izveden nekoliko sati pre nego što će ruski predsednik Vladimir Putin proglasi pripajanje delova ukrajinske teritorije...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.