ŠOK SAZNANjA IZ UKRAJINE: Poslanik pomagao Zvicerovim napadačima

Izvor: Večernje novosti, 29.Maj.2020, 14:43

ŠOK SAZNANjA IZ UKRAJINE: Poslanik pomagao Zvicerovim napadačima

Jevgenij Sergejevič Dejdej(32) bio je svojevremeno komandir Rostislavu Černobrivom u bataljonu specijalaca policije "Kijev" Četvorici kriminalaca koji su došli iz Crne Gore i Srbije da likvidiraju Radoja Zvicera u Kijevu pored policajca Rostislava Černobrivog pomagao je i bivši narodni poslanik Jevgenij Dejdej iz partije "Narodni front"...Sada policija proverava ko je sve bio u vezi sa kriminalcima sa Balkana koji su stigli da se obračunaju sa jednim od vodđa narko klana >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << iz Crne Gore.Jevgenij Sergejevič Dejdej(32) bio je svojevremeno komandir Rostislavu Černobrivom u bataljonu specijalaca policije "Kijev". Dejdej je po činu potpukovnik policije. Ratovao je u Donbasu protiv proruskog dela stanovništva. Od novembra 2014 do avgusta 2019 bio Poslanik ukrajinske Rade(parlamenta). Pre rata u Ukrajini 2012 bio je osuđen na pet godina za razbojništvo...Ukrajinska policija nastavlja da otkriva ljude koji su pomagali u ubistvu Kotoranina Radivoja Zvicera.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Supruga pištoljem sprečila napadače da "overe" Zvicera: Sve duži spisak osumnjičenih za napad na šefa “kavčana”

Izvor: Večernje novosti, 29.Maj.2020

Ukrajinska štampa navodi da je Tamara Zvicer istrčala naoružana na ulicu i tako onemogućila napadače da dovrše svoj naum. Raste broj osumnjičenih za pokušaj ubistva jednog od vođa "kavačkog klana" u Ukrajini ČETVORICI kriminalaca koji su došli iz Crne Gore i Srbije...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.