Rusi i Ukrajinci zainteresovani za banjska lečilišta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2021, 12:39

Rusi i Ukrajinci zainteresovani za banjska lečilišta

Grupa organizatora putovanja i novinara iz Rusije i Ukrajine boravila je u poseti Srbiji od 14. Do 19. Maja, tokom koje su se upoznali sa turističkom ponudom Beograda, Novog Sada, Zlatibora, Mećavnika, a interesovali su ih i potencijali banjskih lečilišta u našoj zemlji, saopštila je Turistička organizacija Srbije (TOS)

Osim o smeštajnim kapacitetima i bogatoj gastronomskoj ponudi, gosti iz Rusije i Ukrajine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << preneće svojim klijentima i čitaocima i utiske iz spa i velnes centara u Srbiji.

Tokom posete organizovan je obilazak fruškogorskih manastira, gde je gostima predočen istorijski, kulturni i umetnički značaj ove oblasti.

Detaljna turistička ponuda Srbije predstavljena im je tokom radionice, gde su od predstavnika TOS saznali ne samo planirane sadržaje za letnju turističku sezonu koja je upravo počela, već i planove za zimu i ponudu za odmor u Srbiji tokom cele godine.

Podršku u organizaciji putovanja za grupu iz Ukrajine pružili su ukrajinska avio kompanija SkzUp i agencija Glob Metropoliten Tours.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Interesovanje za odmor tokom cele godine

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Maj.2021

Grupa organizatora putovanja i novinara iz Rusije i Ukrajine boravila je u poseti Srbiji od 14. Do 19. Maja, tokom koje su se upoznali sa turističkom ponudom Beograda, Novog Sada, Zlatibora, Mećavnika, a interesovali su ih i potencijali banjskih lečilišta u našoj zemlji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.