Rekordna zaplena droge u Ukrajini, 19,5 tona kokaina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2019, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekordna zaplena droge u Ukrajini, 19,5 tona kokaina

Ukrajinski graničari zaplenili su danas u Odesi rekordnu isporuku kokaina iz Kolumbije, a ukupna količina zaplenjene droge dostiže 19,5 tona, prenosi Tass.

Trgovci drogom pokušali su da isporuče kokain tako što su ga pomešali sa farbom u plastičnim kantama.

"Plan trgovaca drogom bio je lak: da uvezu kokain pomešan sa lakom i farbom na adresu jednog ukrajinskog preduzeća, a onda da ga izoluju u laboratoriji", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << saopštila je Ukrajinska državna fiskalna služba.

Prema rezultatima preliminarne istrage, kante od oko 30 kilograma sadržale su do tri kilograma kokaina. Ukupna količina zaplenjene droge biće konačno utvrđena kada sav tovar bude pregledan.

"Ipak, već sada možemo da kažemo da je u pitanju rekordna zaplena", navodi se u saopštenju Fiskalne službe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velika zaplena kokaina: 19,5 tona u kantama s farbom

Izvor: B92, 08.Maj.2019, 07:47

Ukrajinski graničari zaplenili su u Odesi rekordnu isporuku kokaina iz Kolumbije, a ukupna količina zaplenjene droge dostiže 19,5 tona, prenosi Tas...Trgovci drogom pokušali su da prošvercuju kokain tako što su ga pomešali sa farbom u plastičnim kantama..."Plan je bio jednostavan - da uvezu kokain...

Nastavak na B92...

REKORDNA ZAPLENA KOKAINA U UKRAJINI: 19,5 tona droge bilo sakriveno na NEVEROVATAN NAČIN

Izvor: Kurir, 08.Maj.2019

Ukrajinski graničari zaplenili su u Odesi rekordnu isporuku kokaina iz Kolumbije, a ukupna količina zaplenjene droge dostiže 19,5 tona, prenosi Tas.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.