RUSIJA MORA BITI UNIŠTENA Skandal u Crnoj Gori, konzul javno poziva na skup u Podgorici

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2022, 12:02

"RUSIJA MORA BITI UNIŠTENA" Skandal u Crnoj Gori, konzul javno poziva na skup u Podgorici

Konzul Ukrajine u Crnoj Gori Mihajlo Šmatov pozvao je na svom Fejsbuk profilu na “uništenje” Rusije i marš jedinstva sa Ukrajinom u Podgorici u subotu pod oznakom “Rusija mora biti uništena”!

- Dragi prijatelji, ove subote, 19. februar, želimo da organizujemo marš jedinstva sa Ukrajinom. Takav marš se već održao u mnogim prestonicama sveta, sada je na redu Crna Gora, napisao je Šmatov u svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objavi - pozivajući građane da se okupe kod mosta Milenijuma i prošetaju Podgoricom u znak podrške Ukrajini.

- Okupimo se u 12 časova u parku kod mosta Milenijum i šetamo centrom grada pored Ministarstva spoljnih poslova, Parlamenta, predsedničke uprave do centralnog trga. Što nas je više, to bolje, pa ohrabrite svoje prijatelje i poznanike, posebno Crnogorce, da podrže Ukrajinu - napisao Šmatov dodajući da su posebno dobrodošli Crnogorci i patriote.

- Dobrodošle su zastave, transparenti, plakati i sve manifestacije patriotskog karaktera. Vidimo se. Slava Ukrajini - zaključio je on.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.