Bivšem ukrajinskom obaveštajcu u Srbiji ponovo produžen pritvor

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Avg.2022, 15:56

Bivšem ukrajinskom obaveštajcu u Srbiji ponovo produžen pritvor

Viši sud u Nišu potvrdio je 8. avgusta za Radio Slobodna Evropa (RSE) da je Andriji Naumovu, bivšem pripadniku ukrajinske bezbednosne službe (SBU), u Srbiji produžen pritvor koji može trajati do 2. septembra. Naumov je u Srbiji uhapšen početkom juna sa više stotina hiljada evra i dijamantima i od tada se nalazi u pritvoru u Nišu na jugu Srbije. Kako se precizira u pisanom odgovoru Višeg suda, odluku o produženju pritvora sud je doneo 3. avgusta. Odlukom je obuhvaćen i Naumovljev...
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivšem ukrajinskom obaveštajcu Naumovu produžen pritvor u Srbiji

Izvor: Danas, 08.Avg.2022

Viši sud u Nišu potvrdio je danas za Radio Slobodna Evropa (RSE) da je bivšem pripadniku ukrajinske bezbednosne službe Andreju Naumovu u Srbiji produžen pritvor koji može trajati do 2. septembra.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.