Prema novom bilansu u ruskim napadima ubijeno 19 ljudi, jutros bombardovano Zaporožje (VIDEO)

Izvor: Beta, 11.Okt.2022, 09:39

Prema novom bilansu u ruskim napadima ubijeno 19 ljudi, jutros bombardovano Zaporožje (VIDEO)

Najmanje 19 ljudi je ubijeno, a 105 je ranjeno u ruskim napadima na Ukrajinu u ponedeljak, saopštile su ukrajinske vlasti novi bilans bombardovanja koje je nastavljeno i danas.U novom ruskom udaru na grad Zaporožje jutros je ispaljeno 12 projektila tipa S-300 na "civilnu" infrastrukturu. Jedna osoba je ubijena, saopštila je ukrajinska služba za vanredne situacije."Prema preliminarnim podacima, 19 osoba je poginulo, a 105 je ranjeno", navodi služba za vanredne situacije na Telegramu.U prethodnom izveštaju objavljenom sinoć bilo je 14 mrtvih.Više od 300 lokaliteta ostalo je bez struje širom zemlje posle napada u kojima su gađane i elektrane.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukrajina: Rusi ispalili 12 raketa na Zaporožje, jedna žrtva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2022

Jedna osoba je poginula jutros u ruskom napadu na Zaporožje, gde je na javne ustanove ispaljeno 12 raketa S-300, objavila je na Telegramu regionalna vojna administracija tog ukrajinskog grada...Prema navodima ukrajinskih vlasti, dve rakete su pogodile auto-salon, usmrtivši jednu osobu, prenosi Ukrinform...Druge...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.