Poruka: Nemci setite se, leopardi će biti sravnjeni

Izvor: B92, 02.Feb.2023, 08:53

Poruka: Nemci setite se, "leopardi" će biti sravnjeni

Moskva -- Predsednik Dume Vjačeslav Volodin izjavio je da će tenkovi, koje će Nemačka isporučiti Ukrajini, doživeti istu sudbinu kao i oni iz Drugog svetskog rata.

On je na Telegram kanalu objavio poruku povodom 80. godišnjice bitke za Staljingrad.

"Kako je pokazala istorija, lekcije uništenja nacističke Nemačke kod Staljingrada nisu svi usvojili", naveo je.

"Bivša kancelarka Angela Merkel je, dok je obavljala dužnost, obmanjivala međunarodnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zajednicu i svoj narod, pomagala je kijevskom režimu da se pripremi za rat. Aktuelni kancelar Olaf Šolc je otišao i korak dalje donoseći odluku o slanju nemačkih tenkova da ratuju protiv Rusije. Njihova sudbina biće kao i pre 80 godina. ‘Leopardi’će biti sravnjeni isto kao i fašistički ‘tigrovi’“, naveo je Volodin.

Predsednik Dume je dodao da nemačke vlasti treba da se sete 1943. godine i objasne svojim građanima zbog čega ponovo uvlače nemački narod u rat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Volodin: „Leopardi“ će biti spaljeni, ponavljajući sudbinu nacističkih „Tigrova“

Izvor: Vostok.rs, 02.Feb.2023

Povodom godišnjice pobede Crvene armije u Staljingradskoj bici, Vjačeslav Volodin, predsednik Državne dume Ruske Federacije, rekao je da će se tenkovi koje je nemački kancelar Olaf Šolc poslao u borbu protiv Rusije suočiti sa istimom sudbinom kao pre 80 godina - Leopardi će biti spaljeni, ponavljajući...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.