Politika ponovo jača od fudbala, Arsenal je najnovija žrtva! (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2018, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Politika ponovo jača od fudbala, Arsenal je najnovija žrtva! (foto)

Drugačije nije moglo...

Arsenal će u četvrtak gostovati Vorskli u petom kolu grupe E Lige Evrope.

Ekipa iz Poltave trebalo je da se spremi da ugosti jedan od najvećih evropskih klubova, ali će zbog politike morati da dočekaju Tobdžije u Kijevu.

Politički vrh Ukrajine uveo je ratno stanje u pojedinim delovima te zemlje zbog navodnih sumnji da bi Rusija mogla da krene sa vojnim operacijama na Crnom moru.

Iz tog razloga, do daljnjeg se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << otkazuju bilo kakvi skupovi u tim delovima zemlje, dok je u Kijevu za sada stanje redovno.

Stoga, Arsenal će svoju utakmicu odigrati u glavnom gradu Ukrajine na Olimpijskom stadionu od 18.55.

Vorskla Poltava-Arsenal game on Thursday in Ukraine moved to Kiev from Poltava in emergency move by UEFA following the introduction of martial law into parts of Ukraine.

— Rob Harris (@RobHarris) 27. новембар 2018.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.