Putin i Merkelova o Siriji i incidentu u Kerčkom moreuzu

Izvor: RTS, 01.Dec.2018, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin i Merkelova o Siriji i incidentu u Kerčkom moreuzu

Ruski predsednik Vladimir Putin i nemačka kancelarka Angela Merkel su, tokom radnog doručka na marginama samita G20 u Buenos Ajresu, razgovarali o situaciji u Siriji i incidentu u Kerčkom moreuzu, saopštio je portparol nemačke vlade Štefen Zajbert.
"Fokus je bio na situaciji u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Siriji, kao i situaciji između Rusije i Ukrajine u Kerčkom moreuzu i Azovskom moru", naveo je Zajbert na svom nalogu na Tviteru i objavio fotografiju, napravljenu tokom susreta dvoje lidera.

Putin je radnim doručkom sa Merkelovom započeo drugi dan posete Buenos Ajresu, gde se održava samit G20.
Merkelova je došla na sastanak sa ruskim liderom u hotel, u kojem je on odsedao.
Putin je, kako navodi TAS, "toplo dočekao" nemačku kancelarku, pozvao je na doručak i upitao i daljim planovima tokom samita.
Doručak je održan bez prisustva medija.
Tenzije između Rusije i Ukrajine eskalirale su nakon što je Rusija u nedelju zaplenila tri ukrajinska broda sa posadom u Kerčkom moreuzu, između Crnog i Azovskog mora.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Angela Merkel

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUTIN TOPLO DOČEKAO MERKEL Razgovarali na samitu G20 o Siriji i INCIDENTU U KERČKOM MOREUZU

Izvor: Blic, 01.Dec.2018

Ruski predsednik Vladimir Putin i nemačka kancelarka Angela Merkel danas su, tokom radnog doručka na marginama samita G20 u Buenos Ajresu, razgovarali o situaciji u Siriji i incidentu u Kerčkom moreuzu, saopštio je danas portparol nemačke vlade Štefen Zajbert.

Nastavak na Blic...

Merkel i Putin na samitu G20 o rusko-ukrajinskoj krizi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Dec.2018

Nemačka kancelarka Angela Merkel pozvala je na "slobodu plovidbe u Azovskom moru" u privatnom razgovoru sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom na marginama Samita Grupe 20 u Buenos Ajresu. Portparol Merkelove Steffan Seibert izjavio je da su razgovori bili fokusirani na sukob u Siriji i tenzije...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

DRUŠTVENE MREŽE SE USIJALE: MELANIJA FLERTOVALA SA PUTINOM NA SVEČANOJ VEČERI?! Ruski predsednik zagrmeo: OSTAVITE JE NA MIRU! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Kurir, 02.Dec.2018, 14:21

Predsednik Rusije Vladimir Putin branio je prvu damu SAD Melaniju Tramp, koju su korisnici društvenih mreža optužili da flertuje na zvaničnoj večeri tokom Samita G20 u Buenos Ajresu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.