POTPUNO IZGUBILA KOMPAS! Terezi Mej se priviđa RUSKA AGRESIJA, odmah počela da VRBUJE Zelenskog

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2019, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPUNO IZGUBILA KOMPAS! Terezi Mej se priviđa RUSKA AGRESIJA, odmah počela da "VRBUJE" Zelenskog

Premijerka Britanije Tereza Mej čestitala je novoizabranom predsedniku Ukrajine, glumcu Volodimiru Zelenskom na izbornoj pobedi, saopštio je premijerkin portparol.

Prema njegovim rečima, Mejova je poručila da će Britanija nastaviti da podržava suverenitet i teritorijalni integritet Ukrajine, prenosi Rojters.

- Premijerka je naglasila važnost saradnje dve države, zajedno sa međunarodnom zajednicom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na odvraćanju ruske agresije - saopštio je portparol britanske premijerke.

Zelenski, glumac po profesiji, pobedio je aktuelnog predsednika Ukrajine Petra Porošenka u drugom krugu predsedničkih izbora u Ukrajini koji je održan u nedelju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.