Orlovi lete ka Ukrajini, Milenković i Gaćinović veruju u pobedu

Izvor: RTS, 05.Jun.2019, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" lete ka Ukrajini, Milenković i Gaćinović veruju u pobedu

Fudbalska reprezentacija Srbije sa aerodroma "Nikola Tesla" uputila se ka Ukrajini. "Orlovi" čarter letom putuju za Lavov, gde će u petak odigrati meč trećeg kola Grupe B kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Izjave su dali Mijat Gaćinović i Nemanja Milenković.
Gaćinović je napomenuo da je pred Srbijom teško gostovanje, ali da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se "orlovi" nadaju pobedi.

"Svaki meč nam je važan, čeka nas težak protivnik i teško gostovanje. Idemo u Ukrajinu, i nadamo se da ćemo se vratiti sa što boljim rezultatom, sa sva tri boda", izjavio je Gaćinović.
Fudbaler Ajntrahta rekao je da je Ukrajina dosta napredovala po dolasku trenera Ševčenka.
"Dobra i organizovana reprezentacija, vidi se disciplina i trener tu igra veliku ulogu. Jako dobro vodi selekciju i vidi se da nije bio samo dobar igrač već da ima smisla i kao trener", zaključio je Gaćinović.
Defanzivac Fjorentine Nikola Milenković rekao je da se reprezentacija Srbije dobro pripremila za teško gostovanje.
"Očekuje nas zahtevna utakmica na gostovanju. Za prva dva mesta pretenduju tri ekipe, među kojima smo i mi i oni, pa je ovaj meč bitan i za Ukrajinu i za nas. Oni su veoma dobra reprezentacija. Pripremali smo utakmicu na pravi način i ako se budemo toga držali i ako budemo dali maksimum, neće biti problema i rezultat neće izostati", zaključio je Milenković.
Utakmica se igra u petak od 20.45 časova na stadionu u Lavovu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.