OVO SU RAZLOZI! Vučić otkrio zbog čega su Mađari uveli vanredno stanje, pa se osvrnuo na Srbiju: Imaćemo mnogo problema

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 21:46

OVO SU RAZLOZI! Vučić otkrio zbog čega su Mađari uveli vanredno stanje, pa se osvrnuo na Srbiju: Imaćemo mnogo problema

Komentarišući odluku mađarske vlade da zbog ukrajinske i ekonomske krize uvede vanredno stanje, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da ne misli da u Srbiji treba primeniti istu meru.

- Srbija ima odgovor, ali ljudi nisu naviknuti da čuju drugačiju poziciju. Mi imamo čistu poziciju, ali da li će to da učini našu situaciju lakšom - sigurno da neće - rekao je Vučić.

On je naglasio da svaki odgovoran čovek uvek brine i da je briga je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nešto što je povezano sa odgovornošću.

 Ako ne brinete možda lakše živite, ali ne postižete rezultate. Mi ćemo imati bezbroj problema. Videli ste da je Mađarska uvela vanredno stanje – zbog bezbednosti, snabdevanja, enegrenata. Ja ne mislim da mi treba da uvodimo vanredno stanje - rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.