OVO JE VINSTON ČERČIL Ukrajinski ministar davao izjavu za televiziju kada je u kadar ušetao ON (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 19:36

"OVO JE VINSTON ČERČIL" Ukrajinski ministar davao izjavu za televiziju kada je u kadar ušetao ON (VIDEO)

Nakon objavljivanja snimka, vlasnik je podelio zanimljivost vezanu za ime njegovog ljubimca.

Nije lako raditi od kuće, posebno ako živite s kućnim ljubimcem, a u opis posla vam spada davanje izjava za televiziju. Puno je stvari koje mogu da da krenu naopako. To je na sopstvenoj koži osetio ukrajinski ministar unutarnjih poslova Anton Heraščenko. Iz udobnosti vlastitog doma davao je izjavu za tamošnju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << televiziju, ali je njegov mačak odlučio da je došlo vreme da i on postane slavan.

Dok Heraščenko ozbiljno govori, u kadar "upada" rep njegovog mačka. Vlasnik tog repa nalazi se negde iznad kamere i veoma zadovoljno miče tim repom. Političar najpre ne reaguje, nego nastavlja da priča, premda je jasno kako vidi mačka daleko bolje nego oni pred kamerama i jasno mu je da svi vide taj nestašni rep. Potom se nasmeje i očigledno rukom pomakne mačka sasvim malo, tako da je mačak u potpunosti izbačen iz kadra.

Ali, mačak se očito nije dao, pa je Haraščenko zaključio kako je najbolje da tu "čupavu napast" uzme u ruke i predstavi je javnosti.

- Ovo je Vinston - rekao je.

Nakon kratkog predstavljanja, mačak je otišao u nekom drugom smeru, tako da ga gledaoci više nisu imali priliku da ga vide. Snimak je odmah postalo hit šitom sveta.

-  Ima dve i po godine i engleski je aristokrata. Kao što ste mogli da pretpostavite, dobio je ime po britanskom premijeru Vinstonu Čurčilu. On je naš jedini kućni ljubimac, ali pomažemo i životinjama u skloništu Sirius u naselju Fedorovka. Tamo sada živi više od tri hiljade pasa i mačaka. Ako vi možete pomoći, javite im se - napisao je Heraščenko na svom službenom Fejsbuk profilu, gde je i objavio snimak iz emisije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.