Novine: Izvršitelji vrebaju i 100 evra poklona od države, Ukrajinski policijac radio za škaljarce

Izvor: B92, 28.Maj.2020, 21:53

Novine: "Izvršitelji vrebaju i 100 evra poklona od države", "Ukrajinski policijac radio za škaljarce"

Dnevna štampa u izdanju od petka bavi se hapšenjem starlete, 100 evra pomoći države, suđenjem za ubistvo pevačice Jelene Marjanović, hapšenjem vođe kavčana...

Iskaz tetke ubijene pevačice Jelene Marjanović u fokusu je "Blica", koji prenosi: "Jelenina majka sumnjala da iza ubistva stoje svekar i kuma".

O velikoj akciji Policijske uprave Bijeljina i MUP Republike Srpske u kojoj je uhapšeno je 35 osoba zbog zloupotrebe opojnih droga, oružja i prostitucije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << među kojima je i starleta iz Srbije Tijana Ajfon, "Alo" piše u tekstu: "Uhapšeni Ajfon i 26 'punjača'".

"Večernje novosti" bave dugom koji naplaćuju izvršitelji, a koji bi mogli da uzmu i 100 evra pomoći od države: "Izvršitelji bez milosti: Vrebaju i 100 evra poklona od države".

Istraga atentata na jednog od vođa kavačkog klana Radoja Zvicera u Ukrajini među tekstovima u sutrašnjem izdanju je "Kurira" sa detaljem: "Ukrajinski policajac radio za škaljarce".
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Naslovne strane za petak, 29. maj 2020. godine

Izvor: Beta, 29.Maj.2020, 09:43

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja od petka pišu o povećanju broja napada na Srbe - povratnike u Dečane i druga mesta u Metohiji, o izveštavanju medija tokom vanrednog stanja u Srbiji zbog epidemije korona virusa i o uplati pomoći gradjanima zbog pandemije korona virusa.ALO  -  "Evo kad...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.