Novinar o presedniku Ukrajine: Trebalo je da mu dam po njušci

Izvor: B92, 26.Nov.2021, 18:36

Novinar o presedniku Ukrajine: "Trebalo je da mu dam po njušci"

Ukrajinski novinar Jurij Butusov priznao je danas da je tokom svađe sa predsednikom države Volodimirom Zelenskim na pres-konferenciji želeo da ga udari u lice.

"Trebalo je da ustanem i da mu dam po njušci. Ponašao se kao čovek bez morala i savesti, koji se razbacuje rečima", rekao je Butusov.

Dodao je da se uzdržao "iz poštovanja prema državi i statusa predsednika Ukrajine".

Razlog za njegovu oštru reakciju bila je svađa novinara sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zelenskim na pres-konferenciji, prenosi RIA novosti.

Butusov je na tom događaju optužio Zelenskog da laže i rekao mu da treba da se stidi zbog svojih postupaka.

Predsednik je zauzvrat podsetio da je ranije između njega i Butusova postojao "normalan dijalog" i optužio novinara da radi za oligarha Igora Kolomojskog i da je novinar ljut jer "nije dobio funkciju" u Ministarstvu odbrane.

Ukrajinski lider optužio je Butusova i za pogibiju ljudi u Donbasu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.