Novi Manćinijev eksperiment, fudbaler Juventusa u ulozi lažne devetke

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2018, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Manćinijev eksperiment, fudbaler Juventusa u ulozi "lažne devetke"

Selektor reprezentacije Italije je došao na novu ideju.

Roberto Manćini na najnoviji spisak reprezentacije nije uvrstio dvojicu napadača Marija Balotelija i Andreu Belotija, a potom je zbog povreda ostao i bez Zaze i Kutronea, te je jedina opcija za mesto u špicu napada Ćiro Imobile.

Tako je navodno selektor "Azura" odlučio da prijateljski susret protiv Ukrajine počne bez klasičnog špica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Imobile će odmoriti, kako bi bio potpuno spreman za duel Lige nacija protiv Poljske, a Federiko Bernardeski bi mogao da zaigra na poziciji "lažne devetke".

Formacija će ostati ista, 4-3-3, te će u napadu društvo fudbaleru Juventusa praviti Federiko Kjeza i Lorenco Insinje.

U veznom redu bi trebalo da zaigraju povratnik Verati, vezista Čelsija Žoržinjo, kao i talentovani fudbaler Kaljarija Nikolo Barela.

Manćini je potvrdio da će na golu biti Donaruma, a ovako bi trebalo da izgleda postava "Azura" za duel protiv Ukrajine, koji se sutra igra na stadionu "Luiđi Feraris" u Đenovi.



Donaruma



Florenci, Bonući, Kjelini, Biragi



Verati, Žoržinjo, Barela



Kjeza, Bernardeski, Insinje

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mančini opet eksperimentiše - Bernardeski igra lažnu devetku

Izvor: MozzartSport.com, 10.Okt.2018, 10:54

Fudbalska reprezentacija Italije sprema se za prijateljsku utakmicu sa Ukrajinom u Đenovi, a selektor Azura Roberto Mančini, koji inače voli rotacije, u nedostatku pravih napadača spremio je još jednu vrstu taktičkog iznenađenja. Osim Ćire Imobilea, strateg Italijana ne može da računa na devetku,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.