Nives Celzijus Drpić: Balkanke su definitivno najbolje ribe!

Izvor: Poznati.info, 09.Jul.2012, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nives Celzijus Drpić: Balkanke su definitivno najbolje ribe!

Nives Celzijus Drpić, supruga hrvatskog fudbalera Dina Drpića, koji, istini za volju, nije igrao za „vatrene“ na Evropskom prvenstvu u Ukrajini i Poljskoj, pobedila je u izboru „Dejli mirora“ za najzgodniju suprugu (devojku) fudbalera zemalja učesnica takmičenja. Već u grupi ste imali velike rivale: Pikeovu Šakiru, Kinovu Klodin i lepšu polovinu Điđija Bufona >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Alenu Seredovu? Šta je tu presudilo da baš vi prođete dalje? – Ha-ha-ha… Znam šta je presudilo u moju korist, ali neću da se hvalim – presrećna i kroz smešak priča Nives. U četvrtfinalu ste naleteli na Voronjinovu suprugu Juliju? – Da ste je nekada uživo videli, bilo bi vam jasno da mi baš i nije neka konkurencija…

Onda je u polufinalu usledio veliki derbi: Irina ŠajkNives Celzijus? – Priznajem, najviše sam se nje plašila! Pomislila sam – sad ispadam! Osim što je meni najlepša, devojka je Kristijana Ronalda, ali i nju sam ostavila iza sebe. Došlo je i veliko finale – borba prsa u prsa sa lepšom polovinom Bastjana Švajnštajgera, Sarom Brander? – Tesno sam je dobila, sa 55 odsto glasova, ali je zato i titula još slađa. Prošla sam sito i rešeto, ali je svet shvatio da su Balkanke najbolje ribe.

Izvor: PULS
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.