Navijači Ukrajine zapalili srpsku zastavu

Izvor: B92, 16.Nov.2016, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Ukrajine zapalili srpsku zastavu

Navijači Ukrajine zapalili su zastavu Srbije tokom prijateljske utakmice dve selekcije, prenosi Sputnjik pozivajući se na lokalne medije.

Kako se navodi, atmosfera na stadionu bila je svakakva, samo ne sportska i prijateljska.

O tome je na svojoj fejsbuk stranici pisao i ukrajinski bloger Roman Sinicin, koji je istovremeno sve dokumentovao fotografijama i video-snimkom.

"Odavno nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << video tako ’'prijateljsku'‘ atmosferu na tribinama tokom utakmice. Sa tolikom količinom pirotehnike, toliko vojnika antiterorističke operacije i paljenjem zastava gostujućeg tima“", naveo je bloger, koji je bio i svedok tog skandaloznog i sramnog čina.

Prema njegovim rečima, posle tih događaja "verovatno će se Harkovu na duže vreme oduzeti pravo da bude domaćin utakmica koje igra reprezentacija".

Ukrajina je, inače, savladala Srbiju 2:0, što je bio prvi poraz selektora Slavoljuba Muslina.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.