NESREĆA U MAKEDONIJI: Britanac i Ukrajinac poginuli u sudaru paraglajdera

Izvor: Večernje novosti, 18.Avg.2018, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA U MAKEDONIJI: Britanac i Ukrajinac poginuli u sudaru paraglajdera

Dve osobe poginule su u centralnoj Makedoniji kada su se njihovi paraglajderi sudarili u vazduhu, saopštile su danas makedonske vlasti. Dve osobe poginule su u centralnoj Makedoniji kada su se njihovi paraglajderi sudarili u vazduhu, saopštile su danas makedonske vlasti.Nesreća se dogodila u petak popodne u blizini Kruševa, a život je na licu mesta izgubio jedan 56-godišnji državljanin Ukrajine sa inicijalima >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << I.V., dok je 54-godišnji Britanac sa inicijalima I.P., preminuo u blizini bolnice tokom pokušaja veštačkog oživljavanja, saopštila je policija, a prenosi agencija AP.Pre dva dana, dve osobe, od kojih je jedna turistkinja iz Egipta, poginule su nakon pada paraglajdera u Crnog Gori, na plaži u Bečićima.Od povreda zadobijenih usled pada paraglajdera smrtno su stradali S.D. (45) iz Bijelog Polja i M.M. (28) iz Egipta", saopšteno je iz Uprave policije.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Britanac i Ukrajinac poginuli u Makedoniji

Izvor: Radio 021, 18.Avg.2018

Dve osobe poginule su u centralnoj Makedoniji kada su se njihovi paraglajderi sudarili u vazduhu, saopštile su makedonske vlasti...Nesreća se dogodila u petak popodne u blizini Kruševa, a život je na licu mesta izgubio jedan 56-godišnji državljanin Ukrajine sa inicijalima I.V, dok je 54-godišnji...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.