NAPAD NA ZVICERA SAMO JEDAN U NIZU ZLOČINA! Peca Pitbul obučen u ženu vršljao i po Nišu: Dobro poznat scenario

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020, 08:13

NAPAD NA ZVICERA SAMO JEDAN U NIZU ZLOČINA! Peca Pitbul obučen u ženu vršljao i po Nišu: Dobro poznat scenario

Uhapšeni Jovanović policiji je bio poznat nakon filmske pljačke Vojvođanske banke 5. marta 2010. godine, zbog koje je robijao osam godina.

Petar Jovanović (46), poznatiji kao Peca Pitbul, koji je uhapšen u Ukrajini zbog sumnje da je u Kijevu teško ranio vođu kavačkog klana Radoja Zvicera, osumnjičen je i za ubistvo Marka Vukovića počinjeno na Bežanijskoj kosi 17. januara 2020. godine, ali je poznat i po >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neverovatnoj pljački u rodnom gradu.

Uhapšeni Jovanović policiji je bio poznat nakon filmske pljačke Vojvođanske banke 5. marta 2010. godine u Nišu, zbog koje je robijao osam godina.

Pljačku je takođe izveo sa Milanom Brankovićem, kao i sa još trojicom pajtosa.

Lopovi su tada, maskirani u žene, upali u banku i, uz pretnju oružjem, oteli 48.203.570 dinara.

Jovanović je iz zatvora izašao u martu 2018, a Branković u aprilu ove godine. Po izlasku sa robije odlazio je u inostranstvo, a tokom boravka u Srbiji nije bilo saznanja da je kršio zakon sve do neuspelog atentata na Zvicera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PLJAČKA BANKE, POZNANSTVO SA KAVAČKIM KLANOM, PA LIKVIDACIJE Ovo je kriminalni dosije opakog PECE PITBULA

Izvor: Blic, 05.Jun.2020

Kotoranina Marka Vukovića (41) dok je čekao decu ispred škole u Novom Beogradu 17. januara ove godine ubio je Petar Jovanović (46) iz Niša, koji je u pritvoru u Ukrajini zbog pokušaja likvidacije Radoja Zvicera (37), navodnog vođe "kavčana".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.