Misle da mogu da naude NARODU: Ukrajina uvodi nove sankcije Rusiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2018, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misle da mogu da naude NARODU: Ukrajina uvodi nove sankcije Rusiji

Savet za nacionalnu bezbednost Ukrajine odobrio je odluku da se Rusiji uvedu nove sankcije, koje će se odraziti i na fizička i na pravna lica sa teritorije Ruske Federacije

Kako je saopštilo to ukrajinsko telo, reč je o ruskim kompanijama, biznismenima, političarima, poslanicima, ali i pripadnicima bezbednosnih službi.

- Ta lica aktivno su podržavala ili doprinosila agresivnim dejstvima Rusije protiv Ukrajine - tvrdi Savet.

Pored toga, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kijev uvodi nove sankcije i protiv organizatora izbora u samoproglašenim republikama Donbasa, ali i protiv vojnih lica, sudija, pripadnika policije, kao i svih onih koji su bili umešani u pritvaranje ukrajinskih mornara nakon incidenta u Kerčkom moreuzu, preneo je "Sputnjik".

Saopšteno je takođe i da će ukrajinska pogranična služba nastaviti da sprovodi pojačane mere kada je reč o prelasku granice iz Rusije za Ukrajinu, uprkos tome što je ratno stanje u Ukrajini ukinuto.

CUNAMI SMRTI Broj žrtava u Indoneziji sve veći, nekoliko hiljada ljudi ostalo bez doma
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.