Izvor: Blic, 10.Jun.2022, 18:56

Makron sledeće sedmice u Rumuniji i Moldaviji: Solidarnost Francuske sa evropskim saveznicima koji su najizloženiji ratu

Francuski predsednik Emanuel Makron posetiće Rumuniju i Moldaviju sledeće sedmice kako bi izrazio solidarnost Francuske sa svojim evropskim saveznicima koji su najizloženiji ratu u Ukrajini, saopšteno je danas iz Makronovog kabineta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Makron sledeće nedelje u poseti Rumuniji i Moldaviji

Izvor: Danas, 10.Jun.2022

Predsednik Francuske Emanuel Makron (Emmanuel Macron) u utorak putuje u Rumuniju gde će posetiti francuske vojnike, a u sredu u Moldaviju gde će tamošnjim vlastima potvrditi podršku Francuske zemlji pogođenoj ratom u Ukrajini, saopštila je večeras Jelisejska palata.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.