Makedonac i Ukrajinka uhapšeni sa četiri kilograma heroina

Izvor: B92, 03.Mar.2019, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonac i Ukrajinka uhapšeni sa četiri kilograma heroina

Pripadnici MUP u Beogradu zaplenili su više od četiri kilograma heroina i uhapsili N. Š. (1986), državljanku Ukrajine, i S.H. (1965), iz Severne Makedonije.

Oni su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako je saopštio beogradski MUP, policija je u vozilu "audi A6" rumunskih registarskih oznaka, u kojem su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se nalazili osumnjičeni, u unutrašnjem delu čeličnih felni, pronašla 4,2 kilograma heroina.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.