LNR: Dva civila ubijena u napadu ukrajinskih snaga u Lugansku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2022, 12:11

LNR: Dva civila ubijena u napadu ukrajinskih snaga u Lugansku

Dva civila su danas poginula u pokušaju oružanih snaga Ukrajine da se probiju kod sela Pionerskoje u Narodnoj republici Lugansk (LNR), 7 kilometara od granice sa Rusijom, saopštile su vlasti te samoproglašene republike.

U agresiji Kijeva poginulo je dvoje civila a pet stambenih zgrada je uništeno, prenosi Tas s.

Vlasti samoproglašene LNR saopštile su da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ukrajinske snage uz podršku artiljerije jutros prešle reku Severski Donjec i pokušale da napadnu pozicije narodih milicija.

Pripadnici snaga LNR su odbili napad i potisnuli neprijatelja, dodaje se u izveštaju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Svaka varnica može dovesti do nepopravljivih posljedica

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Feb.2022

KIJEV - Raspletu ukrajinskog čvora i dalje se ne nazire kraj. Vlasti samoproglašene Narodne Republike Lugansk (LNR) saopštile su danas da su dva civila poginula u pokušaju oružanih snaga Ukrajine da se probiju kod sela Pionerskoje, nedaleko od granice s Rusijom, a u Voronješkoj oblasti u ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.