Krstajić izneo utiske sa žreba, Darko Kovačević zadovoljan

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2018, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić izneo utiske sa žreba, Darko Kovačević zadovoljan

Optimizam u redovima našeg stručnog štaba.

Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Darko Kovačević istakao je da je zadovoljan grupom koju je dobila naša reprezentacija.

"Imamo solidnu grupu, rekao bih ujednačenu kada se radi o prve tri selekcije. Možda je Portugalija favorit na papiru, ali isto tako smatram da možemo da pobedimo i Portugaliju i Ukrajinu i da se kvalifikujemo na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evropsko prvenstvo. Važno je da u svaki meč uđemo maksimalno ozbiljno, jer imamo kvalitet da ostvarimo cilj", rekao je sportski direktor Darko Kovačević.

Slično mišljenje ima i Mladen Krstajić, selektor nacionalnog tima.

"Možemo da budemo zadovoljni. Grupa možda nije toliko atraktivna, ali svakako je dobra, jaka i neizvesna. Portugalija kao nosilac grupe i aktuelni prvak Evrope, odosno Ukrajina i mi, selekcije su koje će se boriti za dva mesta koje vode na EP. Zadovoljni smo žrebom. Portugalija je aktuelni prvak Evrope, Ukrajina i mi željni dobrog rezultata, a Litvanija i Luksemburg kreću iz malo nezgodnije pozicije. Borićemo se sa Ukrajinom i Portugalijom za prva dva mesta, bez namere da potcenimo Luksemburg i Litvaniju koje takođe imaju svoj kvalitet. Moramo dobro da se pripremimo jer se kvalifikacije održavaju praktično u svega nekoliko meseci", rekao je Krstajić.

Reklo bi se da svi očekujemo prolazak dalje...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Krstajić, Kovačević, Kolarov: Grupa jaka i ujednačena

Izvor: RTS, 02.Dec.2018

Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Darko Kovačević izjavio je da je grupa u kvalifikacijama za EURO 2020. ujednačena i da srpski tim ima kvalitet da pobedi i Portugaliju i Ukrajinu. Fudbalska reprezentacija Srbije igraće u B grupi u kojoj su još Litvanija i Luksemburg. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.