Kriza iz Ukrajine neće biti preneta u BiH

Izvor: B92, 30.Maj.2022, 17:45

"Kriza iz Ukrajine neće biti preneta u BiH"

Sarajevo -- Kriza iz Ukrajine ni na koji način neće biti preneta u BiH, ukoliko je ne prenesu oni koji su napravili krizu i u bivšoj Jugoslaviji, izjavio Zoran Tegeltija.

Predsedavajući Saveta ministara BiH je, komentarišući nedavne izjave britanske ministarke inostranih poslova o "malignom uticaju Rusije" i poziva BiH da podrži Ukrajinu, rekao da za njega istupi šefice britanske diplomatije nisu nikakvo iznenađenje.

"Svrstavajući se na jednu stranu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na jednu politiku, ni na koji način neće pomoći BiH", rekao je Tegeltija za banjalučki portal Srpskainfo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.