Krim se nikada neće vratiti Ukrajini, kaže komandant nemačke mornarice

Izvor: Vostok.rs, 22.Jan.2022, 13:09

Krim se nikada neće vratiti Ukrajini, kaže komandant nemačke mornarice

Komandant nemačke ratne mornarice viceadmiral Kai Ahim Šonbah je saopštio da se Krim nikada neće vratiti Ukrajini. "Nema Krimskog pousotrva, ono ne postoji, nikada se neće vratiti. To je činjenica", rekao je Šonbah na konferenciji indijskog instituta za odbrambene studije, komentarišući situaciju u Ukrajini. Govoreći o zemljama koje žele da uđu u NATO, viceadmiral je napomenuo da Gruzija ispunjava kriterijume za ulazak u alijansu, ali da je njeno članstvo „nerazumno“.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

NEMAČKI ADMIRAL NIKAD BRUTALNIJI: Krim ostaje ruski, Putin se mora poštovati! VIDEO

Izvor: Kurir, 22.Jan.2022

Ukrajina neće moći da povrati aneksirani Krim, a ruski predsednik Vladimir Putin „možda zaslužuje poštovanje“, rekao je načelnik nemačke mornarice, viceadmiral Kej-Ahim Šenbah, tokom diskusije na indijskom Institutu za odbrambene studije Manohar Parikar.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.