Komedija: Kandidati za predsednike na alko-testu

Izvor: Mondo, 05.Apr.2019, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komedija: Kandidati za predsednike na "alko-testu"

Aktuelni predsednik Ukrajine Petro Porošenko i komičar Volodimir Zelenski, koji će se takmičiti u drugom krugu predsedničkih izbora, dali su krv na analize kojima se utvrđuje prisustvo droge i alkohola.

Foto: Beta/AP Photo/Sergei Grits

Porošenko je dao krv na Olimpijskom stadionu u Kijevu, dok je Zelenski otišao u privatnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kliniku u ukrajinskoj prestonici, navodi TASS.

Pre procedure, koja je uživo prenošena preko Youtubea, Porošenko je potpisao dokumenta u kojima potvrđuje da dobrovoljno daje krv i da nema ništa protiv da rezultati testova budu dostupni javnosti.

"Sve je bilo veoma lako", rekao je posle davanja krvi Porošenko.

Obraćajući se novinarima, ukrajinski predsednik naglasio je da je zadovoljan činjenicom da je Zelenski prihvatio njegov poziv na debatu.



Izvor: Youtube/Euronews

"Ovo nije šou program, ovo je prilika da dobijemo informacije i odgovore na pitanja o budućnosti zemlje u narednim godinama i decenijama", rekao je Porošenko.

Zelenski je rekao da očekuje da rezultati budu dostupni javnosti za tri dana.

U prvom krugu predsedničkih izbora u Ukrajini, 31. marta, Zelenski je osvojio 30,24 odsto glasova, dok je Porošenko dobio 15, 6 odsto glasova.

Izbori u Ukrajini: Komičar u vođstvu, Timošenko se buni

Pošto nijedan kandidat nije uspeo da osvoji više od 50 odsto glasova, njih dvojica nadmetaće se u drugom krugu izbora 21. aprila.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

CIRKUS OD IZBORA Predsednički kandidati se TESTIRAJU NA DROGU, a debatu će držati na poslednjem mestu gde biste to očekivali

Izvor: Blic, 05.Apr.2019

Aktuelni predsednik Ukrajine Petro Porošenko i komičar Volodimir Zelenski, koji će se takmičiti u drugom krugu predsedničkih izbora, dali su krv na analize kojima se utvrđuje prisustvo droge i alkohola. Njih dvojica će držati i debatu i to na Olimpijskom stadionu u Kijevu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.