Kijevske snage otvorile vatru na autobus kod graničnog ptelaza

Izvor: Vostok.rs, 21.Jan.2018, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kijevske snage otvorile vatru na autobus kod graničnog ptelaza

Kijevske snage otvorile su vatru na autobus kod graničnog prelaza. Jedna osoba je poginula, jedna je ranjena, saopšteno je iz komande Vojske Donjecke Narodne Republike, prenose RIA Novosti

Kontakt grupa za rešavanje sukoba u Donbasu u Minsku je dogovorila primirje za novogodišnje i božićne praznike od 23. decembra.

"U 13.20. pešadijskim naoružanjem ukrajinske snage su gađale autobus u području Jelenovke, a usled napada poginuo je jedan vicil,a jedan je ranjen", rekao je predstavnik operativne komande DNR-a.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut 

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Kijevske snage 11 puta napale teritoriju DNR

Izvor: Vostok.rs, 22.Jan.2018, 13:41

Prema saopštenju Ministarstva odbrane DNR kijevske snage su za protekla 24 sata 11 puta napale teritoriju DNR. Pod vatrom kijevskih snaga našlo se sedam naseljenih mesta Republike.. . . . Kijevske su napale i kontrolno propusni punkt Elenovka jugozapadno od Donjecka. U tom momentu na punktu...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.