Kijev da prizna realnu situaciju

Izvor: B92, 26.Maj.2022, 13:45

"Kijev da prizna realnu situaciju"

Moskva očekuje od Kijeva da prihvati zahteve Rusije i da prizna realnu situaciju, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Moskva očekuje da Kijev prihvati zahteve Rusije i da prizna situaciju defakto, realno stanje stvari koje postoji. To nisu teritorijalni ustupci. Kijev mora, ponavljam, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da prizna situaciju defakto i da je trezveno proceni", rekao je Peskov.

On je na taj način prokomentarisao poziv američkog političara Henrija Kisindžera da se obezbedi neutralni status Ukrajine i da Kijev načini teritorijalne ustupke.

Podsetimo, bivši američki državni sekretar Henri Kisindžer izjavio je da bi Ukrajina trebalo da ustupi teritoriju Rusiji kako bi se sukob okončao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Peskov: Kijev treba shvati de fakto situaciju, realnu situaciju koja postoji

Izvor: Vostok.rs, 26.Maj.2022

Moskva čeka da Kijev prihvati zahteve Rusije i da razume pravu situaciju, rekao je novinarima sekretar za štampu predsednika Dmitrij Peskov. "Moskva čeka da Kijev prihvati zahteve Moskve i shvati de fakto situaciju, realnu situaciju koja postoji“, rekao je Peskov odgovarajući na pitanje kakve...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.