Kijev: Najmanje dve osobe poginule u granatiranju Zaporožja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Okt.2022, 19:27

Kijev: Najmanje dve osobe poginule u granatiranju Zaporožja

Najmanje dve osobe poginule su tokom noći u ruskom grantiranju ukrajinskog grada Zaporožja, saopštio je na Telegramu regionalni načelnik Oleksandr Staruh.

On je dodao i da je najmanje pet osoba pod ruševinama i da se nastavlja akcija spasavanja, prenosi Rojters.

Staruh je ranije izjavio da je u granatiranju grada Zaporožja uništeno nekoliko stambenih zgrada i da je došlo do požara, kao i da spasioci izvlače ljude iz ruševina.

Zaporožje je jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od četiri ukrajinska regiona koje je prisajedinila Rusija, nakon organizovanog referenduma, za koji Kijev i saveznici kažu nije u skladu sa međunarodnim pravom i da ga nikada neće prihvatiti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.