“Kandidatura Ukrajine za Mundijal 2030. je čista politika”: Šef ruskog fudbala ne vidi logiku u ovom potezu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Okt.2022, 12:49

“Kandidatura Ukrajine za Mundijal 2030. je čista politika”: Šef ruskog fudbala ne vidi logiku u ovom potezu

Ukrajinci su se priključili kampanji Španije i Portugalije za domaćinstvo Svetskog prvenstva Predsednik Ruskog fudbalskog saveza Aleksandr Djukov izjavio je da Ukrajina ima puno pravo da kokuriše za domaćinstvo Svetskog prvenstva 2030. godine, pored Španije i Portugalije, ali smatra da je to ovog puta čista politička odluka. U sredu je zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu VojvodinaUzivo.rs << potvrđeno da će se Ukrajina pridružiti kampanji Portugalije i Španije […]
Vest “Kandidatura Ukrajine za Mundijal 2030. je čista politika”: Šef ruskog fudbala ne vidi logiku u ovom potezu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.