Kadirov objavio šaljivi snimak na kojem „Zelenski“ u njegovom prisustvu potpisuje „kapitulaciju“ Ukrajine

Izvor: Vostok.rs, 04.Jul.2022, 12:55

Kadirov objavio šaljivi snimak na kojem „Zelenski“ u njegovom prisustvu potpisuje „kapitulaciju“ Ukrajine

Predsednik Čečenije Ramzan Kadirov je na svom Telegram kanalu objavio šaljivi video snimak na kojem "Zelenski" potpisuje "kapitulaciju" Ukrajine. "Hitno! U vezi sa potiskivanjem ukrajinskih snaga u Lugansku i potpunim oslobađanjem republike od banderovskih osvajača, Zelenski je potpisao akt o bezuslovnoj kapitulaciji. Objavljujemo video iz kancelarije. Molimo Vas da ne bombardujete snimak zlonamernim komentarima, kako biste izbegli srčani udar kod već uplašene osobe. Postupak nije prošao bez pomoći poznatih šaljivdžija Vovana i Leksusa", naveo je ironično Kadirov objavljujući šaljivi video snimak.  
Izvor: RT Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti sve vesti o specijalnoj operaciji Oružanih snaga Ruske Federacije u Ukrajini, kao i o dešavanjima u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici. Takođe, možete pogledati video snimke, karte i fotografije koje stalno pristižu. Naš Telegram kanal - https://t.me/vostokvesti

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.