KOMIČARU VIŠE NIJE SMEŠNO! Zelenski IZGUBIO KONTROLU nad vojskom - autoritet mu je NULA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2019, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOMIČARU VIŠE NIJE SMEŠNO! Zelenski IZGUBIO KONTROLU nad vojskom - autoritet mu je NULA

Broj slučajeva kršenja režima prekida vatre na liniji razgraničenja sa Donbasom od strane ukrajinske vojske govori o tome da novoizabrani predsednik Vladimir Zelenski ne uspeva da uspostavi kontrolu nad pripadnicima ukrajinskih oružanih snaga, izjavio je šef samoproglašene Donjecke Narodne Republike Denis Pušilin.

- Zbog čega Zelenski nije izdao naređenje da se obustavi granatiranje? Mislim da on jednostavno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nema autoritet kada je reč o ukrajinskim vojnicima - rekao je Pušilin.

Pušilin je ocenio i da je zbog toga Zelenski sve vreme prinuđen da se opravdava.

- On sve izvrće, govori o tome da je navodno Rusija izgubila kontrolu nad oružanim grupacijama. To je sve pokušaj da se opravdaju zločini ukrajinske vojske - istakao je Pušilin.

On je kazao i da se broj slučajeva kršenja režima prekida vatre od trenutka dolaska Zelenskog na vlast povećao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.