Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2020, 16:00

Haos u Ukrajini, huligani bacili direktora kluba u kontejner

Nemile scene u Černigovu

Navijači fudbalskog kluba Desna iz Černigova, trenutno četvrtoplasiranog kluba ukrajinskog šampionata, nisu dobro podneli vesti da bi njihovi ljubimci uskoro mogli da budu izbačeni sa stadiona "Jurij Gagarin".

Naime, novi direktor stadiona Oleksandr Ovčarenko želi da izbaci fudbalski klub Desna sa stadiona, kako bi na tom mestu napravio Olimpijsku arenu.

Jasno, to se nije dopalo vernim navijačima kluba, koji su u toku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sezoni znali da se pojave ispred stadiona i da pevaju kako bi ih igrači na terenu čuli, s ozbirom da zbog pandemije koronavirusa nisu imali pravo da budu na tribinama.

Svoje nezadovoljstvo su iskazali na prilično brutalan način, sačekali su pomenutog Ovčarenka ispred stadiona i ubacili ga u kontejner.

Tako su ga gurali po ulici u kontejneru, a kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Desna Chernihiv takımı direktörü statlarını başka yere taşımak istediğini deklare edince, taraftarlar kulübü bastı ve direktör Ovchrenko’yu dövüp, çöp kutusuna attılar. pic.twitter.com/0y0jpCpoza

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.