HRVATI KIPTE OD BESA ZBOG DOGOVORA VUČIĆA I PUTINA: Srbija dobila 10 puta jefiniji gas od Evrope (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2022, 17:20

HRVATI KIPTE OD BESA ZBOG DOGOVORA VUČIĆA I PUTINA: "Srbija dobila 10 puta jefiniji gas od Evrope" (VIDEO)

Hrvatska televizija RTL objavila je prilog o razgovoru srpskog predsednika Aleksandra Vučića i ruskog predsednika Vladimira Putina.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa Vladimirom Putinom, glavna tema je bila dalja isporuka gasa, kao i novi gasni ugovor i cena derivata.

Vučić je istakao da će novi ugovor biti potpisan na tri godine, i da će cena biti veoma povoljna za našu zemlju.

HRVATI KIPTE OD BESA ZBOG >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << DOGOVORA VUČIĆA I PUTINA!

RTL:

"I dok Evropa pokušava izbjeći ovisnost o ruskom plinu a Putin istovremeno prijeti zatvaranjem pipe onima koji podržavaju Ukrajinu, VUČIĆ SE POHVALIO RAZGOVOROM SA PUTINOM I 10 PUTA JEFTINIJIM PLINOM OD OSTATKA EVROPE!" pic.twitter.com/U0UGKf7Y7O

— Detektor laži (@LaziDetektor) May 29, 2022

Nakon izjave našeg predsednika, hrvatska televizija RTL odmah se oglasila i objavila prilog u kojem navode da će Srbija imati 10 puta jeftiniju cenu gasa od Evrope.

- I dok Evropa pokušava izbeći zavisnost o ruskom plinu, a Putin istovremeno preti zatvaranjem pipe onima koji podržavaju Ukrajinu, Vučić se pohvalio razgovorom sa Putino i 10 puta jedtinijim plinom od ostatka Evrope - izjavili su na RTL-u.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.