HOROR PRIČA: Usvojili devojčicu od 6 godina, ispostavilo se da ona ima 22 i da želi da ih ubije?

Izvor: Večernje novosti, 25.Sep.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR PRIČA: Usvojili devojčicu od 6 godina, ispostavilo se da ona ima 22 i da želi da ih ubije?

Stajala bi noću iznad nas, nismo mogli da spavamo, morali smo da sakrijemo sve oštre predmete, tvrdi Kristin Barnet Kristin i Majkl Barnet optuženi su da su napustili devetogodišnju usvojenu ćerku u Lafajetu u Indijani i pobegli u Kanadu.Međutim, Kristin za Dejli Mejl tvrdi da su zapravo oni žrtve te da je devojčica koju su usvojili zapravo bila 22-godišnja odrasla žena koja ih pokušava ubiti. Oni su 2010. godine usvojili devojčicu rođenu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Ukrajini imena Natalia Grejs. Tada im je rečeno da devojčica ima šest godina.Ali, u sledećih godinu dana, tvrdi Kristin, Natalia je pokušala da je gurne na električnu ogradu, sipala joj izbeljivač u kafu te ih pokušala izbosti u snu. Kristin tvrdi da je Natalia imala rečnik odrasle osobe te da je imala i menstruaciju."Crtala je crteže u kojima je prikazivala kako želi ubiti porodicu i zakopati nas u dvorištu", tvrdi Kristin. "Stajala bi noću iznad nas, nismo mogli da spavamo, morali smo da sakrijemo sve oštre predmete. Kad sam je uhvatila da stavlja izbeljivač u moju kafu rekla mi je da pokušava da me otruje", ispričala je Kristine. "Mediji me žele prikazati kao zlostavljačicu deteta, ali to nije dete", tvrdi ona.Odveli su je na pregled gde je psihijatar navodno utvrdio da je reč o osobi starijoj od 14 godina i od suda zatražio izvod iz matične knjige rođenih. Navodno je devojčica i lekaru rekla da je starija. PROČITAJTE JOŠ: Decu iz Srbije usvajaju Amerikanci i Skandinavci!"Doktori su kod nje dijagnostifikovali psihički poremećaj koji imaju samo odrasli ljudi, nikad nije narasla ni centimetra, iskakala je iz automobila u pokretu, razmazivala krv po ogledalima. Nije imala mlečne zube. Radila je sve što ne možete zamisliti da radi dete", tvrdi.Sud u Indijani je 2012. godine, tvrdi Kristin, na temelju lekarskih nalaza, zaključio da je Natalia zapravo rođena 1989. godine. Ona i suprug su se tad odselili u Kanadu i ostavili Nataliju u stanu u Lafajetu.Ali, dokumenti do kojih je došao Dejli Mejl pokazuju da je Natalia zapravo devojčica. Testiranje kome je podvrgnuta 2010. godine pokazalo je da je ona tad imala osam godina, a policija je zaključila da je bila dete kad su je napustili. Takođe, devojčica ima dvarfizam zbog čega se teže i kreće."Majkl Barnet je priznao da je Kristin nagovarala devojčicu da govori da je starija nego što jeste", stoji u policijskom izveštaju.Majkl i Kristin su uhapšeni, ali su pušteni uz kauciju.Pre ovog događaja, Kristin i Majkl bili su "roditelji za primjer", piše Dejli Mejl. Odgojili su dva dečaka od kojih je jednom s dve godine dijagnostifikovan autizam. On je već s 15 godina studirao fiziku na prestižnom sveučilištu, a s 12 je objavio prvi naučni rad. (nezavisne.com/index.hr)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Par mislio da usvaja devojčicu: Sad tvrde da je imala 22 godine i da je pokušala da ih ubije

Izvor: B92, 25.Sep.2019

Kristin i Majkl Barnet optuženi su da su napustili devetogodišnju usvojenu ćerku u Lafajetu u Indijani i pobegli u Kanadu...Njihova životna priča ima sve elemente priče iz horor filmova - par je mislio da će da usvoji preslatku šestogodišnju devojčicu, međutim, ispostavilo se da je reč o...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.