GRANATIRALI SLAVJANSK ODMAH NAKON NEDELJNE LITURGIJE: Mnogo civila povređeno, poginulo četvoro!

Izvor: Press, 08.Jun.2014, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRANATIRALI SLAVJANSK ODMAH NAKON NEDELJNE LITURGIJE: Mnogo civila povređeno, poginulo četvoro!

Ukrajinska artiljerija je pogodila stambene zgrade, fabriku nameštaja, jedan restoran i komunikacioni centar. Na trgu koji je bio meta napada se nalazilo mnoštvo građana nakon upravo završene nedeljne liturgije.

Na udaru ukrajinske artiljerije jutros se našlo i mesto Semjonovka, u blizini Slavjanska. 

Kijev nastavlja kaznenu operaciju u istočnoj Ukrajini, uprkos obećanju novoizabranog ukrajinskog predsednika Petra Porošenka da će u regionima Donjecka i Lugaska biti uspostavljen mir, navodi ruska agencija.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Granate pogodile centar Slavjanska

Izvor: Politika, 08.Jun.2014

Poginulo četvoro civila među kojima je i jedno dete..SLAVJANSK, LUGANSK, BRISEL - Četvoro civila, među kojima i jedno dete, žrtve su granatiranja Slavjanska, dok je mnogo ljudi ranjeno, saopštile su lokalne odbrambene snage za Itar-Tas s. Ukrajinska artiljerija je pogodila stambene zgrade, fabriku...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.