Izvor: Danas, 21.Feb.2022, 12:43

Fajnenšel tajms: Vučić i Orban – moćni vladari čijoj se vlasti ne nazire kraj

Pre više od tri decenije, zemlje centralne i istočne Evrope ponosno su proslavile oslobađanje od jednopartijske komunističke vlasti. Sada tom dostignuću preti opasnost iz dva pravca. S jedne strane, ruski pritisak na Ukrajinu i zahtevi za preoblikovanjem evropskog bezbednosnog poretka čine taj region zabrinutim zbog teško stečene nezavisnosti, ocenjuje Fajnenšel tajms.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fajnenšel tajms: Vučić i Orban – moćnici čijoj se vlasti ne nazire kraj

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Feb.2022

Mađarski premijer Viktoir Orban i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, moćnici su čijoj se vladavini ne nazire kraj, piše britanski Fajnenšel tajms uz ocenu da Mađarska i Srbija u kojima se 3. aprila održavaju izbori imaju mnogo toga zajedničkog, iako je Mađarska članica EU i NATO, a Srbija...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.