Er Srbija predstavlja devet novih destinacija na Sajmu turizma u Beogradu; Pogodnosti posetiocima zainteresovanim za kupovinu karata za nove linije

Izvor: TangoSix.rs, 20.Feb.2019, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Er Srbija predstavlja devet novih destinacija na Sajmu turizma u Beogradu; Pogodnosti posetiocima zainteresovanim za kupovinu karata za nove linije

Kompanija Er Srbija imaće svoj štand na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu gde će u hali 1 predstaviti devet novih destinacija, saopštio je taj avio-prevoznik.
Kako navodi, svi posetioci zainteresovani za kupovinu karata za sedam novih redovnih linija – Kijev, Madrid, Barselonu, Rijeku, Krasnodar, Helsinki i Kairo, kao i za dve sezonske – Nicu i Zadar, dobiće bolje uslove kupovine, ali i druge pogodnosti: 
– Povoljnije cene i nenaplaćivanje troškova >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << izdavanja karata, dobar su razlog za sve one koji žele da nas posete. Takođe, na posebnom pultu „Brže do karte“, putnicima će biti predstavljene i prednosti onlajn kupovine karata i korišćenja dodatnih usluga preko sajta Er Srbije.
Svi oni koji na taj način, na štandu, karticom kupe kartu, biće u prilici da besplatno dobiju neku od dodatnih usluga za sledeće putovanje do kraja godine, poput rezervacije sedišta po izboru, dodatnog prtljaga, prvenstva pri ukrcavanju ili prijavi na let. –
Povoljnije cene i nenaplaćivanje troškova za sve posetioce koji kupe karte / Foto: Er Srbija Usluga nacionalnog avio-prevoznika prvi put će biti predstavljena i putem virtuelne stvarnosti, ističu iz Er Srbije i dodaju da će posetioci uz pomoć VR naočara moći da zavire u unutrašnjost kabine, provere kako izgledaju biznis i ekonomska klasa, kokpit, pa čak i da virtuelno dožive devet novih destinacija:
– U okviru posebne nagradne aktivacije, svi zainteresovani će imati priliku i da putem specijalnog „touch screen“ ekrana naprave fotografiju sa pozadinom neke od novih destinacija, koja će im potom biti poslata na mejl.
Posetioci koji fotografije postave na svoje Instagram profile uz hešteg #AirSerbiaFAIRytale, kandiduju se za izbor najbolje fotografije koja osvaja dve besplatne karte za destinaciju koja se na njoj nalazi. –

The post Er Srbija predstavlja devet novih destinacija na Sajmu turizma u Beogradu; Pogodnosti posetiocima zainteresovanim za kupovinu karata za nove linije appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.