Dijego Kosta frustriran zbog povrede: U Engleskoj stalno dobijam batine, moja istorija sa Španijom kao da još nije počela!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Mar.2015, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijego Kosta frustriran zbog povrede: U Engleskoj stalno dobijam batine, moja istorija sa Španijom kao da još nije počela!

"Bio sam u dobroj formi, mislio sam da ću se konačno raspucati i u reprezentaciji, ali me uvek zadesi neki peh", rekao je odlični golgeter

Napadač Čelsija Dijego Kosta razočaran je zbog činjenice što neće moći da pomogne selekciji Španije u kvalifikacionom meču sa Ukrajinom na stadionu Ramon Sančez Pishuan.

Najbolji strelac Premijer lige ove sezone blista u Čelsiju, ali se povredio u poslednjoj utakmici sa Halom, pa je prepustio ovo reprezentativno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << okupljanje, iako je želeo da bude na nivou i u dresu Crvene furije.

"Bio sam u dobroj formi, mislio sam da ću se konačno raspucati i u reprezentaciji, ali me uvek zadesi neki peh. Zaista sam želeo da pokažem koliko vredim, ali me je opet zadesila povreda", rekao je Dijego Kosta za Marku.

Temperamentni napadač je polako počeo da se navikava na stil igre koji se forsira u engleskom fudbalu, koji uključuje dosta trčanja, ali i žustrih, često i prljavih duela.

"Dobijam batine stalno, baš kao i u Španiji. Ali ne žaim se. Defanzivci idu snažno, a često ne dobijete slobodan udarac, kao što se to slučaj u Španiji. Često pokušavaju da me nateraju da bude isključen, ali moja samokontrola je sve bolja i želim samo da dobro obavim zadatak".

Rođeni Brazilac je postigao jedan gol na dosadašnjih sedam nastupa za Španiju, a propustio je i prethodne utakmice nacionalnog tima u novembru protiv Belorusije i Nemačke, zbog povrede zadnje lože.

"Moja istorija sa reprezentacijom kao da još nije počela. Žao mije što ne mogu da pružim ono što sam želeo", rekao je Dijego Kosta.

Španija se nalazi na drugom mestu grupe C kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, a okršaji sa Ukrajinom mogli bi da budu jedni od važnijih kada je plasman na finalni turnir u pitanju. Ovaj meč igra se u petak od 20.45, dok četiri dana kasnije u isto vreme Špance očekuje prijateljski meč sa Holandijom.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.