Dešam odabrao, Francuzi spremni za tri jaka rivala!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2020, 15:00

Dešam odabrao, Francuzi spremni za tri jaka rivala!

"Trikolori" će imati tri odlična protivnika, ovo je spisak.

Fudbalere Francuske očekuju tri jaka meča, najpre prijateljski meč sa Ukrajinom, a potom i dva susreta u okviru Lige nacija, protivnici će biti Portugalija i Hrvatska.

Na stadionu "Francuska" u Sen Deniju će dočekati pulene Andrija Ševčenka i Fernanda Santoša, dok će sa "Vatrenima" igrati na "Maksimiru" u Zagrebu.

Didije Dešan je odabrao 24 igrača za ova tri susreta, spisak je, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << po pravilu, pakleno jak.

Nema prevelikih iznenađenja, ponovo su pozvani Upamekano i supertalentovani Kamavinga iz Rena, tu je i Adrijen Rabio iz Juventusa, Auar iz Liona (uskoro možda i Arsenala), a među pozvanima je i Entoni Marsijal iz Mančester junajteda.

Čitav spisak pogledajte u nastavku.

Golmani: Loris, Mainjan, Mandanda

Odbrana: Dinj, Duboa, Ernandez, Kimpembe, Lengle, Pavar, Upamekano, Varan

Sredina: Kamavinga, Kante, Nzonzi, Pogba, Rabio, Toliso

Napad: Auar, Ben Jeder, Koman, Žiru, Grizman, Marsijal, Mbape







Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Spisak Francuza: Vratili se prvaci Evrope, nema Mendija

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2020

Navijači se pitaju zašto je Dešan zaobišao Veretua..Još jači nego pre mesec dana. Sjajno su Francuzi otvorili novu sezonu Lige nacija, dobili su Šveđane u gostima, razneli Hrvate na Sen Deniju, a u oktobarski ciklus ulaze snažniji za čak trojicu prvaka Evrope...Svetski šampioni će na prijateljskom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.