Izvor: HotSport.rs, 16.Okt.2015, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽABE JE DOLAZIO: Murinjova želja produžila ugovor sa Dinamom

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo viđen je pre nekoliko dana u Kijevu gde je pratio meč reprezentacija Ukrajine i Španije, a povod za njegov dolazak bio je verovatno trenutno najbolji ukrajinski fudbaler Andrej Jarmolenko.

Međutim, kako “plavci” nisu reagovali na vreme lucidni vezista je produžio ugovor sa kijevskim Dinamom do 2020. godine što ujedno znači da će mu i cena biti drastično veća za >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zainteresovane klubove.
Među njima pored Čelsija nalazi se i Barselona koja će od januara ponovo moći da bude aktivna tokom prelaznog roka pošto joj ističe suspenzija FIFA vezano za transfere.
The post DŽABE JE DOLAZIO: Murinjova želja produžila ugovor sa Dinamom appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.