DOBRO JE ŠTO KOD NAS NEMA MRTVIH I RANJENIH Vučić o posledicama rata u Ukrajini: Taj sukob pogađa našu zemlju

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2022, 00:03

"DOBRO JE ŠTO KOD NAS NEMA MRTVIH I RANJENIH" Vučić o posledicama rata u Ukrajini: Taj sukob pogađa našu zemlju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je emisije "Hit Tvit" na televiziji Pink.

Predsednik je govorio o Rusiji i Ukrajini, i dodao da je od kako je sve počelo, bilo da je priznanje Donjecka i Luganska, ili od početka operacije, mi svi nalazimo u svetskom sukobu.

- To nije nešto što gledamo na televiziji. To je samo jedan deo. Dobro je što kod nas nema mrtvih i ranjenih. Ali je taj sukob nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što pogađa našu zemlju. Kada čujete u Nemačkoj da ljudi prestanu da se kupaju zato što neće biti tople vode, ili čujete da ima ogromnih problema zato što više nema vozača. To je samo jedan deo posledica. Što se nas tiče, Hrvatska, koja je članica NATO i uvela sankcije Rusiji, ima sve pluseve na Zapadu i bolji kreditni rejting, izašla je na tržište kapitala. I umesto 0.80 koliko su mogli da zaduže zadužili su se za 2.97 - rekao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PREDSEDNIK VUČIĆ SE ZAHVALIO NA NEVEROVATNOJ PODRŠCI GRAĐANIMA: "To mi je pokazalo kakav je stvaran odnos snaga"

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je emisije "Hit Tvit" na televiziji Pink...On je istakao ističe da su mu savetnici rekli da je deo glasova izgubljen zbog činjenice da je govorio o stvarima koje nisu dobre, i bez uvijanja je pričao šta nas sve čeka...- Ja nisam u stanju ni večeras da govorim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.