Izvor: Danas, 17.Feb.2022, 23:30

Britansko Ministarstvo odbrane objavilo kartu koja prikazuje navodni mogući plan Kremlja za invaziju na Ukrajinu (VIDEO)

Britansko Ministarstvo odbrane objavilo je večeras na službenom Tviter nalogu kartu sa rasporedom vojnih snaga Ruske Federacije, koja prikazuje navodni mogući plan Kremlja za invaziju na Ukrajinu.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RT: Britanska vojska u stilu tabloidne štampe objavila mapu „Putinove invazije“

Izvor: Vostok.rs, 18.Feb.2022, 10:36

Ministarstvo odbrane Velike Britanije objavilo je mapu „moguće“ ruske „invazije“ na Ukrajinu, u vrsti mere koja je ranije bila rezervisana za tabloidnu štampu. Crvene strelice idu preko teritorije zemlje kako bi ilustrovale moguće rute duž kojih bi se navodni napad mogao odvijati. „Rusija...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.